Ung man hittad död i Simrishamn – Polisen misstänker mord

Han hittades flytande i vattnet i Simrishamns hamn. Man en var rapporterad försvunnen sedan tidigare. Mannen är identifierad och anhöriga är underättade. Man rubricerar det hela som mord, för man vet inte hur mannen dött. Det var en person som vid 17.00 tiden ringde polisen då han såg något flygandes i hamnen som visade sig vara en kropp.

J.E.H.

Expressen

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: