Vem brände ner Ansgariikyrkan i Jönköping?

En kyrka brinner ner i Jönköping, Sveriges Jerusalem. Det hittas ett par tomma bensindunkar en bit där ifrån, som upplagt för en förundersökning gällande mordbrand kan tyckas. Nej, nej och nej. Det påstås nu från polishåll ha orsakats av ett blixtnedslag. Från klar himmel.

Det fanns alltså inte ett enda moln på himlen den aktuella natten, helt molnfritt. Inga blixtnedslag registrerades heller, det finns ju bra appar som registrerar sånt idag, men inte en enda blixt i närheten. Polisen säger sig ha en filmsekvens som en privatperson ska ha tagit där det syns att en blixt slår ner och tänder eld på kyrkan.

Polisen vägrar dock att dela med sig av filmsekvensen, och man börjar ju här smått undra om det är någon slags cover-up, för att kanske skydda någonting som skulle ligga ”helt fel i tiden”, så att säga. Lek nu med tanken på att det är några som eldat upp kyrkan, och de möjligtvis tillhör en ”annan religion”, som liksom inte tål konkurrens!?

Det kanske skulle ligga väldigt fel i tiden, men kan det verkligen vara så? Är inte det mer än lite konspiratoriskt? Om det skulle vara så och det kom fram så skulle det ju bli en monumental skandal där huvuden skulle rulla och det ordentligt. Hur som helst så fungerar ju inte polisens hittepå-teori ändå, för SMHI registrerade inte en enda blixt.

Så var privatpersonen fått den filmsekvensen ifrån, det måste ju i så fall ha varit från Gud . Men inte bränner han ner sina egna boningar? Knappast det heller. Det är mordbrand, ingenting annat, att polisen påstår sig ha en filmsekvens är ren lögn, de skyddar bara en viss folkgrupp som inte ”har råd” att hamna i så dålig dager. På något annat sätt är det inte. Punkt slut.

J.E.H.

SVT

Aftonbladet

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: