Baltimore – ”Oxytown”, – Drogernas paradis i USA

Baltimore, Maryland USA. Kallat för Oxytown pga alla överdoser och dödsfall relaterat till opioiderna Oxykodone, Oxycontin och Oxynorm. I USA beräknas fler än 500000 personer ha dött av Oxy-relaterade överdoser, och just Baltimore är den stad i USA med flest dödliga överdoser, och rent generellt sett så flödar all sorts narkotika i staden. Även livsfarliga preparat som Fentanyl, Flakka, MDPV och liknande döds och vansinnesdroger. Kvinnan på videon ovan har fått i sig någon slags vansinnesdrog, troligtvis Flakka, och det är allt annat än vackert att skåda. Men knark är inte vackert. Och med det vill jag bara avsluta med att tillägga att jag tillhör de som inte på något sätt och vis ser cannabis som knark. Jämfört med vansinnesdrogen alkohol är det ju rena fredsframkallande.

J.E.H 

NewYorkPost

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: