Ann Linde – ‘Talibanerna ska välja politiken’

Ann Linde. Vilket ljushuvud hon är alltså. Hon menar att talibanerna i Afghanistan måste välja politiken framför granatattackerna och kriget. Ja men, har inte Ann Linde insett att talibanerna är beväpnade terrorister, tungt beväpnade banditer och islamistiska våldsverkare av den grövre sorten? Vem skulle vilja sitta och förhandla med sådana människor, och är det inte en gyllene regel i världspolitiken att man INTE förhandlar med terrorister? Eller har jag fått det om bakfoten kanske? Jag tror det är Ann Linde som helt enkelt sitter på fel stol så att säga, och okunnigheten och inkompetensen den fullkomligt bubblar.

J.E.H.

Bild från Facebook

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: