Storbråk i Sundbyberg – Restaurang attackerad

Så var det dags igen för ett av alla dessa ”storbråk”, som media alltid kallar det för. Denna gången attackerade en grupp aggressiva individer en restaurang och det kastades bengaler mot restaurangen. Ett flertal fönster krossades. Ett gäng börjar alltså att kasta in bord och stolar från uteserveringen, in i restaurangen och en del rakt genom fönstrena. Slagsmål utbryter och med tillhyggen, oj vad överraskande! Ett femtiotal personer bafann sig på området. Vittnen säger att en grupp inte alls var onyktra utan verkade stå och vänta på något. Det kanske har varit en överenskommelse mellan två grupperingar att göra upp? En person beskrivs ha blivit ”illa åtgången”. Polisen patrullerade området efteråt med pikébussar. Vid 23.00 rapporteras det Ha blivit helt lugnt igen.

J.E.H.

Expressen

.

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: