Sossar vi minns del 3 – Mona Sahlin

Mona ”fifflot” Sahlin. Eller ”The rise and fall of a socialdemocrat”. Hon kom från gräsrötterna, hon gick den långa vägen via SSU och hon hade mycket med Olof Palme att göra, sa hon alltid i alla fall, och är det något man inte kan med Mona Sahlin, så är det att lita på henne. Hon är dömd i domstol för brott, alltså en simpel brottsling.

Ville sväva så där lite lagom ovan på oss vanliga, folket alltså. Mona hon köpte en designer-handväska för 46000, och det är ju normalt att man gör i arbetarklassen. Jo visst. Hon hade noll koll på sina mängder av betal och kreditkort, sa hon alltså, för hon är ju knappast dum i huvudet.

Bara girig som alla sossar i hög ställning blir. Hon hade avställda bilar, men som ändå på något lustigt sätt fick parkeringsböter hela tiden och det just runt Östermalmshallen, för det är ju där arbetarklassen brukar handla så att säga. Jo visst! Hon använde sina SÄPO-vakter och personliga livvakter som om de vore hennes personliga toyboys.

Och vad de egentligen gjorde, ja det vill jag ju inte ens tänka på. Hon vurmade för allt som var icke-svenskt, som ex. islam, för invandrare och för utländska högtider som ex. ramadan. Men allt gick snett, och rakt in åt helvete, och som sagt var så dömdes hon i domstol för brott.

Hon avgick som partiledare, och åkte direkt runt och grät ut i diverse teve-soffor. Värst var då Håkan Juhlin, minns ni honom, hade valts till partiledare och Mona sitter som en bitter citron hos Skavlan och klankar ner på honom, snackar skit om honom rent ut sagt. Vilken subba!

Mona Sahlin är viss bitter fortfarande för hon tycker ju inte det hon gjorde var så speciellt märkvärdigt, som att ex. dömas för brott i tingsrätten och stämplas som en simpel brottsling, för det är så det fungerar även för sossar. Hon gick vidare in i Expo-sfären där hon ”arbetade” som samordnare för våldsbejakande extremism. På vilka meriter ger man henne det jobbet?

Hon var ju naturligtvis igen helt felplacerade, gjorde några berömda uttalanden om faran med den vita extremismen, som ju i jämförelse med islamismen är mikroskopisk. Så det gick ju ej att ha henne kvar där, så hon plockades bort helt enkelt, och vad hon sedan gjort, ja det har jag ingen aning om, hon sitter väl och spelar bingolotto och drömmer om Sagerska Palatset, dit hon aldrig nådde. Och vilken jävla tur det var!

J.E.H.

Bild från nätet

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: