Musik: Thåström – St Ana katedral

Första musikposten på bloggen blir Joakim Thåströms: St Ana Katedral. En sjukt suggestiv låt som imponerar kraftigt, ren industribakgrund som manglar på och en ypperlig text som sägs handla om hans fd. Amanda Ohm. Och att hon tände ljus för de båda och för honom runt om i kyrkor och katedraler i Europa. Jag vet inte om det stämmer, men texten är ändå ypperlig. Och hans röst är som bäst här. Skitbra helt enkelt.

J.E.H.

YouTube

 

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: