Wallah wallah!!

Mannen i rullstolen, som en gång skyddades av polisen, han var en gång gängkriminell och han sköts och skadades så svårt så att han blev rullstolsbunden. Och visar nu här vad han anser om den svenska polisen.  Tacksamheten den flödar inte. Han spottar på poliserna och mordhotats dem, borde han inte låsas in på stängd klinik på något rättspsyk någonstans i norra delarna av Sverige? Vad är det för fel på folk? Vissa är körda helt enkelt, det spelar ingen roll vad som görs eller inte görs, vissa de är helt oarbetbara, helt omöjliga att forma och så utanför sig själva att de liksom är totalt slut som människor.

J.E.H.

Samnytt

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: