Och där tog den sagan slut

Batihäxe-kändisen Maire, 76, har nu gått bort i Covid-19 i Gambia. Den 40-år yngre maken Han sörjer. Hon gav verkligen Gambiaresenärerna ett ansikte och skämdes inte utan delade frikostigt med sig detaljer i Expressen om vartannat. En legend har gått ur tiden.

J.E.H.

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: