Morgan Johansson – Lever i en skyddad verkstad

En av Sveriges sämsta ministrar genom tiderna – Morgan Johansson. Nyligen pratade han om rädsla, säkerhet och trygghet. Ta och se ordentligt på bilden ovan! Med det följer behöver man inte vara speciellt rädd, otrygg utan mer säker än så går det nog inte att bli. Och han har alltså mage att diskutera detta med en befolkning som nu på morgonen vaknar upp med nyheten om två svårt skadade ynglingar, skjutna i en skottlossning i Berga Linköping. Igen, igen och igen. Våldet har helt spårat ur men det är säkerhetsmässigt inget som behöver oroa Morgan då han åtföljs överallt av uniformerad polis, civil klädd polis och livvakter från SÄPO. Lev som du lär Morgan Johansson.

J.E.H.

Bild från nätet

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: