Mannen erkänner – mördade chefen

Mannen erkänner nu att det var han som mördade sin chef, och dumpade kroppen ute vid Dumme mosse utanför Jönköping. Han kände sig pressad av sin chef så han slog helt enkelt ner honom och ströp honom sakta till döds. Han hade använt droger den senare tiden innan mordet och kände att han inte var i balans. Den mördade var en välkänd 50-årig företagsledare i Jönköping och det var den 21 april som hans hustru anmälde honom som saknad. Efter mordet uppträdde mördaren mycket märkligt och han organiserade själv en sorts minnesstund för personalen och en samling med temat för hur de skulle gå vidare. Att tänka på att det var han som dödat chefen varven så sjuk tanke att han inte kunde tänka på det överhuvudtaget. Enligt åklagaren ska motivet ha varit bråk om pengar – en klassiker. Återstår att se hur detta slutar.

J.E.H.

GT

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: