I am a Swedish viking!

1983 så sjöng sångaren Jeff Scott Soto, sångare i Yngwie Malmsteens band, – ”I am a viking”. Den gick om och om på skivspelaren då den var helt suverän. Nu är det ingen som skällt ut Yngwie för detta, som om han skulle bry sig det minsta om det, och heller nog ingen som någonsin kommer göra det. 1983 kunde man sjunga eller säga något sådant. Sen har mycket hänt med gamla vikinga-nationen Svitjod, ”kallast land upp i nord. Evig fest vid Odens bord!” Idag är det ett så politiskt korrekt klimat att vissa verkar ha en stolpe uppkörd i stolgången, vilket gör dessa filurer till både raka i ryggen och totala imbeciller. En svensk idrottsman tar OS-guld i diskus med ett jättekast och blir naturligtvis överlycklig och utbrister spontant – ”i am a Swedish viking”. Inga på hela planeten jorden reagerar förutom några stofiler i Sverige, alltså några av dessa rakryggade imbeciller, och ska försöka få det guldmedaljören sagt till att bli något negativt, illa, dåligt och fult. Sverige in absurdum, igen.

J.E.H.

Bild från nätet

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: