Albanien tänker ta hem IS-jihadisterna i fångenskap

Från albanska myndigheter meddelas det att detta beslut tagits och ses med stor glädje. Och eftersom om de hemkommande jihadisterna tänker kriga via jihad en gång till, så är det ju knappast tänkbart att detta kommer ske i Albanien eller mot albanska intressen, så glädjen kan ju förstås på flera sätt.

J.E.H.

JihadWatch

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: