Nadja söker jobb med slöjan på

I två års tid har nu Nadja Safari sökt arbete, med slöjan på, utan att lyckas med att få något jobb. Vad sägs om att kanske testa att söka jobb utan slöjan på, då hon med största säkerhet skulle lyckas? Eller måste hon ha den på sig då hon går på anställningsintervjuer? Man kan ju då nästan börja tro att hon inte vill ha något arbete!? Mycket märkligt, jag skulle ju ex. inte gå runt och söka arbete med en bagarmössa eller en sotarmössa på huvudet, för då skulle jag ju aldrig få ett arbete. Märkligt.

J.E.H.

SverigesRadio

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: