Skjutning i Norrköping

Efter klockan 01.00 larmades polis om en skottlossning. Det visade sig vara en kvinna som blivit skjuten i benet. Kvinnan är i 45-års åldern. Hon blev inte livshotande skadad men hon fördes till sjukhus för vård. Det finns en utpekad gärningsman enligt polisen. Det smäller alltså lite varstans nu. Västerås, Luleå och Norrköping. Kvinnor, män och unga. Verkar inte spela någon roll. Det är mängden av skjutvapen som borde ses som mest oroande, de är ju inga leksaker utan instrument framtagna för att skada och döda. Vilket de bevisligen för också. Än en gång – krafttag måste till, höjda straff och inte bara tomma ord.

J.E.H.

Expressen

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: