En person ihjälskjuten i Luleå

Polisen har hittat en ihjälskjuten person i Norrviken Luleå. Det var vid 22.00 tiden som larm om skottlossning inkom till polisen. Ingen person är gripen. Ärendet rubriceras som mord. Dörrknackning och förhör pågår. Antalet ihjälskjutna i Sverige skenar, det är precis överallt också och det verkar inte bli ett slut på eländet. Att detta är länkat till någon form av uppgörelse mellan kriminella eller gäng är nog ingen dålig gissning.

UPPDATERING. ”Enligt obekräftade uppgifter ska det vara en unflicka som är skjuten. Flickan med pojkvän ska ha stått och fiskat när en skåpbil kör fram. Det kliver ur två personer och börjar skjuta. Flickan ska ha varit runt 15-år. Det ska ha samlats en stor grupp tungt beväpnade polis kl 00.45 Men detta är obekräftade uppgifter”

Nu får det göras något åt detta, jag trodde det skulle hända något i samband med polismannen som sköts i Biskopsgården i Göteborg, men ingenting har sagts om åtgärder. Förresten så gick inte ens statsminister Stefan Löfven på minnesstunden, men han hade väl viktigare saker för sig. Skamligt. Gör det olagligt att tillhöra en kriminell organisation, höj straffen ordentligt för vapenbrott och inför 40-livet ut. Alltså minst 40 år och max livet ut vid livstids fängelse, det skulle säkert få en och annan att tveka att trycka av.

J.E.H.

Expressen

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: