Elsparkcyklar åt alla?

När man ser på den bilden så begriper man att vi kommer att få ännu mer problem med dessa Elsparkcyklar, som numera står och ligger precis överallt. Många av de förpassas ner på sjöbottnar, bäckar, kanaler och liknande icke-elsparkcykel-miljöer. Bara en sak som återstår. Ta bort skiten och ersätt med vanliga cyklar. Detta kan inte fortgå. Bilden är alltså INTE från Sverige, men det kommer att bli likadant här, tro mig. Det är så det fungerar ju.

J.E.H.

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: