Skjutning i Bagarmossen – En skadad

Så var det dags igen. Efter något sorts bråk i Bagarmossen har en person blivit skjuten. Det är numera så vanligt att det inte överraskar någon. Snart hamnar det inte ens i tidningarna längre, med så mycket vapen och konstiga människor lär det bli så. Hur mycket krävs idag för att bli skjuten? Troligtvis inte mycket alls. Inte klokt som det blivit.

J.E.H.

Expressen

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: