Debatt med islamister – meningslöst

Snubblade av misstag in på en amerikansk blogg om islam vs. kristendomen och koranen vs. Bibeln. Vilken upplevelse alltså. Redan efter några minuter hade jag blivit lovad att brinna i helvetet tre gånger. Bara för jag ville veta lite om dessa 72 jungfruar som de ska möta i paradiset efter döden, jag ville liksom få ordet jungfru förklarat. Och det då det för mig för tankarna till kraftigt unga flickor. Då exploderade det verkligen och dödshoten haglade, snacka om att inte tåla någonting. De menade att jag skulle ha insinuerar att de var pedofiler!? Till svar fick jag av en att det betydde kvinnor. Kvinnor som var rena. Då frågade jag om de ”kvinnor” som gifts bort i bla. Mellanöstern till äldre män, och som är i 9-12 års åldern, alltså om det var sådana kvinnor han menade. Han blev helt rabiat galen och kallade mig terrorist, nazist, idiot, islamhatare och avslutade med att jag kunde dra åt helvete. Det går alltså inte att ifrågasätta någonting med den religionen, det går inte att föra en debatt utan en enda åsikt accepteras och det är deras. Jag hade i och för sig förväntat mig hårda ord, men det chockade mig med det hat de har mot alla som inte tänker som de gör. Det är inte klokt, det är farligt och den religionen växer som aldrig förr. Det plingar i datorn fortfarande om att jag ska till helvetet, att jag ska dö och att jag kan dra åt helvete, men jag bryr mig inte. Men det var sista gången jag gav mig in i en diskussion med sådana pyjamas människor med skepparkrans.

J.E.H.

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: