Sorg i musikvärlden

I tisdags avled fd. trummisen i Slipknot – Joey Jordison. Endast 46-år gammal. Han var en erkänt mycket skicklig musiker och han räknades som en av grundarna till Slipknot. Vad som föranlett dödsfallet är oklart, och familjen har meddelat att de vill bli lämnade ensamma och hantera sorgen.

Joey Jordison

Igår kom så nästa dödsbud, och det var alltså ZZ tops basist Dusty Hill, 72-år, som gade gått bort. Han hanterade alltså basen i ZZ top och hade så gjort ända sedan 1969. ZZ top har sålt mer än 50 miljoner plattor, vilket är mer eller mindre otroligt då de egentligen var ett enkelt bluesband. ZZ top lär väl knappast fortsätta efter detta, utan detta är nog slutet på epoken ZZ top.

Dusty Hill

J.E.H.

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: