Han kunde väl rensat kattlådan?

Julian Assange

Så klart måste livet ha varit märkligt för Julian Assange, som gick från uppskattad och en högt ansedd person till en misstänkt sexualbrottsling, och sexualbrotten, två våldtäkter med två olika kvinnor, skulle alltså ha skett i Sverige. Livet tog nya vändningar då han flyttade in, ja flydde hals över huvud till är nog mer korrekt, på Equadors ambassad i London. Där spenderade han åratal med att bo i en liten mörk garderob och med en katt som enda sällskapet. Det har framkommit uppgifter på senare tid som gör gällande att det var katten och dess otvättade kattlåda som blev själva droppen för ambassaden, och den egentliga anledningen till att han åkte ut. Och han vägrade notoriskt att städa det lilla område som han använde, en del av ett kontor och garderoben som han bodde i. Ambassaden fick nog av urinstanken från kattens otvättade kattlåda, ja och reste vet vi ju, han mer eller mindre kastades ut från ambassaden. Nu sitter han i brittiskt fängelse, oklart exakt varför. Min enda undran är – kunde han inte tvättat kattlådan åtminstone?

J.E.H.

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: