Yxmördare dömd till rättspsykiatrisk vård

27-åringen mördade offret med tio yxhugg mot huvudet och mot kroppen. Och för detta bestialiska mord döms mannen nu till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning. Det hela skedde i Solberga i södra Stockholm. En kvinna som befann sig i lägenheten blev vittne till mordet och hon tilldöms 60000 kr i skadestånd för psykiskt lidande. Man kan ju ana hur rädd hon måste ha varit. Detta verkar handla om en komplett galning som måste hållas inlåst mycket länge, och jag är tveksam till om han överhuvudtaget kommer ut som som en helt fri man, helt utan restriktioner eller öppenvårdskontakt. Mannen är sedan tidigare dömd bla. för narkotikabrott.

J.E.H.

Expressen

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: