Konsten att flytta fokus

Anders Granqvist på fyllan

Kvällstidningarna är verkligen mästare på att få folket att flytta fokus från viktiga nyheter till tramsiga icke-nyheter utan dess like. Nu är det förra landslagsspelaren Anders Granqvist som varit lite förbannad på fyllan och förbaskad för att han inte fick komma in på en krog i Helsingborg. Han ska ha klämt till med några ”fuck” hit och några ”fuck” dit. En händelse som säkerligen, har dock ingen källa, sker hundratals gånger varje helg runt om i Sverige. Kaxiga vakter som utnyttjar makten att kunna välja vem som kommer in i lokalen och vilka som får bli utanför. Det finns väl för bövelen viktigare saker och ting att diskutera? Dessutom anser jag att ”Granen” verkar vara en förbaskat sympatisk kille, och det som hänt, alltså vem har inte varit där?

J.E.H.

Kvällsposten

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: