Hon ”får” inte jobba pga hennes slöja

Jag har ett gott råd till Hoda, gratis naturligtvis, och det är – skippa slöjan och börja arbeta. Att bli någon slags martyr över detta blir ju både löjligt och gör ju henne knappast rikare. I Sverige finns vissa regler, och följer man inte dessa regler så blir konsekvensen ibland att ett arbete inte blir möjligt. Vi ska väl inte behöva skriva om alla våra regler för alla olika nationaliteter som anlänt till vårt land sedan början av 80-talet? Eller tycker du verkligen det Hoda?

J.E.H.

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: