Och så bara några bilder

Marwa Karim är alltså internationell ledare och kampanjledare på socialdemokraternas ungdomsförbund – SSU. Bilden är inte dagsfärsk utan har ett tag på nacken, men den visar ändå med bravur vad för slags märkliga människor som fostras och frodas inom socialdemokratin idag. Undrar vad Olof Palme hade sagt? Troligtvis ingenting.

Citatet ovan måste nog ses som bland det dummaste en politiker någonsin vräkt ur sig i hyfsat modern tid. Vad sysslar Morgon Johansson med? Vad vill han? Är han bara budbäraren, alltså Stefan Löfvens egna lilla sprattelgubbe? Troligtvis. Men det är ju inte bara denna monumentala groda utan det hoppar ju hela tiden nya grodor ur munnen på karln? Har han gjort sitt? Ja!

Det talas ju ofta om rötter inom politiken, och naturligtvis då mest om SD:s rötter, och de som ständigt tar upp detta med rötter, ja det är ju Socialdemokraterna. Inte en enda tanke på sin egna högst tvivelaktiga, för att inte överdriva alls här, historia med koncentrationsläger, steriliseringar, transitjärnvägen åt Nazityskland, norrländsk järnmalm till Hitlers kanoner. En liten märklig sak jag läste om häromdagen det var detta med landsfader och folkhemmet. De flesta känner ju till dessa begrepp, men känner verkligen lika många till var idéerna till detta kom ifrån? Troligtvis inte. Jag kan ju, utan att bli tjatig här, bara säga – Nazityskland, igen. Google it!

J.E.H.

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: