Damfotboll i OS? Nej tack!

Ja så står det ju då klart att man slipper titta på svenskornas matcher från OS. Varför? Jag avstår efter att de manifesterar någonting som troligtvis inte en enda av dem vet innebörden av, och dels för att jag också är så förbannat trött på politiskt korrekta svenskar och svenskor. Påtar hellre i trädgården.

J.E.H.

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

En tanke på “Damfotboll i OS? Nej tack!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: