15-års fängelse för Roger Karlsson

Thailand-svensken Roger Karlsson dömdes i USA till 15-års fängelse för sk. ponzi-bedrägerier. Han lurade folk att investera i rena blufföretag och lovade astronomisk utdelning, och han tjänade 16 miljoner på bedrägerierna, som han bla. köpte en resort i Thailand för. Men nu blir det till att bita i det sura äpplet.

J.E.H.

Expressen

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: