Vårdare på psyk våldtog intagen

En anställd vårdare på den psykiatriska kliniken på Höglandssjukhuset i Ekerö har nu dömts till två års fängelse för våldtäkt och dataintrång. Mannen ska enligt domen ha utnyttjat kvinnans utsatta ställning. Det rör sig om en svensk person, bosatt i Bodafors. Kanske dags nu att vården ser över anställningsrutinerna?

J.E.H.

SverigesRadio

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: