Advokater uteslutna ur samfundet

Ekrem Güngör och Amir Amdouni har nu uteslutits ur Advokatsamfundet för sitt samröre med Vårbynätverket. Man försåg nätverket med känslig information kopplat till utredningar. Det är mycket tack vare att man hackat encrochat. De kallades för kungen och prinsen i olika chatloggar. Föga överraskande.

J.E.H.

Expressen

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: