Misstänks ha våldtagit 90-åring

Mannen, en utomeuropeisk invandrare, arbetade som vikarie i hemtjänsten och tvingade där till sig oralsex av en 90-årig kvinna. Mannen har suttit häktad sedan 28:e maj, misstänkt för våldtäkt. Det hela utspelade sig i Piteå kommun, och nu blir det alltså åtal. Man mår minst sagt lite illa av att ta del av detta.

J.E.H.

SVT

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: