Stockholm: Här har det skjutits i år

I Stockholm och i dess närmaste omgivning så skjuts det som aldrig förr. Automatvapen och handeldvapen. I händerna på unga gängkriminella män som inte skyr något som helst medel för att stiga i gängets hierarki. Totalt livsfarliga personer alltså. Beväpnade till tänderna, och alltid redo att trycka av. Ska vi verkligen låta det vara så här i vårt land?

J.E.H.

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: