Skottlossning i Uppsala

Polisen fick i natt in flera samtal om misstänkt skottlossning i bostadsområdet Kvarngärdet i Uppsala. Ett flertal polispatruller skickades till platsen och utredningsåtgärder pågår för att utröna vad som har hänt. Naturligtvis så är det ju det nya Sverige som åter levererat.

J.E.H.

Polisen

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: