Brottslingar vi minns: Rafi Bahaduri

Mannen på bilden är alltså våldtäktsmannen Rafi Bahaduri. Han var den drivande bland de sju unga afghaner som gruppvåldtog en anställd kvinna på ett asylboende i Mariannelund. Kvinnan blev utsatt för så många våldtäkter, de turades alltså om, att hon var tvungen att sitta i rullstol en tid efteråt. Det blev naturligtvis ett ramaskri när detta uppdagades, och folk i hela Sverige blev chockade. Man kan ju också lugnt säga att det funnits mer än bara några få afghaner som gjort minst sagt dålig PR för gruppen -Ensamkommande flyktingbarn. Vad Rafi Bahaduri gör idag? Ingen aning, men han förpestar väl atmosfären i en svensk stad nära dig!?

J.E.H.

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: